Lirik Lagu Loro Atiku Keloro Loro

Lirik Lagu Loro Atiku Keloro Loro. Lirik “Aku Wis Lilo” dari Loro Ati Official ini dipublikasikan pada tanggal 26 April 2021 (8 bulan yang lalu) dan diciptakan oleh Justin LieeSingle ini didistribusikan oleh label Channel Youtube Just TV Entertainment Berikut cuplikan syair nyanyian / teks dari lagunya “dudu masalah yen wis ra sayang masio atiku iki kelaran yen wis ra tresno tulung omongo ora usah nambahi loro dudu.

Lirik Lagu Eleng Gematimu Dari Woro Widowati Lirik Lagu Terbaru
Lirik Lagu Eleng Gematimu Dari Woro Widowati Lirik Lagu Terbaru from Lirik Lagu Terbaru

Lirik “Kalung Emas” dari Yeni Inka ini dipublikasikan pada tanggal 11 November 2020 (1 year yang lalu) dan diciptakan oleh Didi KempotLagu ini ada di dalam album OM Adella Live Ngantang Malang Sebelumnya lagu ini pernah dibawakan oleh Didi Kempot Berikut cuplikan syair nyanyian / teks dari lagunya “loro atiku atiku keloroloro rasane nganti tembus ning dodo nangisku iki.

Lirik Lagu Jerit Atiku (Dan Artinya) – Via Vallen 〘Lorok™〙

Lirik Lagu Sepanjang Zaman Hubungi Privasi Penafian × Home Loro Ati Official Lirik Kawulo Wong Alit Loro Ati Official Lirik Kawulo Wong Alit Loro Ati Official Lirik Kawulo Wong Alit Loro Ati Official wis yo opo maneh sing mbok karepke awakmu aku yo wis berjuang dinggo kowe tenanan mlaku opo wae aku mesti disalahke masio roso sakit sadar kawulo wong alit.

Lirik Lagu Undangan Rabi (Dan Artinya) – Jihan Audy 〘Lorok™〙

Kalung emas sing ono gulumu Saiki wis malih dadi biru Luntur koyo tresnamu luntur koyo atimu Saiki kowe lali karo aku Kalung emas kuwi biyen tak tuku Tak pasrahke mung kanggo sliramu Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramu Ra nyono kowe lali karo aku Loro atiku atiku keloroloro Rasane nganti tembus ning dodo Nangisku iki mergo kowe sing njalari Kebangeten.

24 Lirik Lagu Didi Kempot Kalung Emas – Info Dana Tunai

Lirik Lagu Wayae Lungo mbiyen kowe pernah ngucap janji kowe ra bakal arep ngelarani tapi saiki kowe lali kowe pancen ora nduwe ati kowe lungo karo wong liyo tresnomu kuwi mung bondo atiku loro aku keloroloro pancene kowe tego Reff siji tambah siji arane loro mbiyen kowe janji saiki kowe mblenjo loro tambah loro arane papat saiki wayahe aku minggat Int kowe lungo.

Lirik Lagu Eleng Gematimu Dari Woro Widowati Lirik Lagu Terbaru

Lirik Lagu Kalung Emas – Didi Kempot – KapanLagi.com

Lirik Lagu Kalung Emas – Didi Kempot | Lirik Lagu | Jackler.my

Lirik Lagu Loro Ati Official – Aku Wis Lilo – Best Lirik Lagu

Lirik Lagu Via Vallen – Jerit Atiku

Lirik Kawulo Wong Alit – Loro Ati Official – Lirik Lagu

Lirik Lagu Safira Inema – Loro Batin

Lirik Lagu ‘Cerito Loro’ – Happy Asmara, Ati Iki Dudu

Via Vallen – Lirik lagu “Kalung Emas” | Lyrics at AZLyrics.com

Wayae Lungo – Happy Asmara | Lirikaz 09

Lirik Lagu Didi Kempot – Kowe Mlayu (Engkau Lari

Lirik dan Chord Kunci Gitar Kalung Emas – Didi Kempot

Lirik Lagu Yeni Inka – Kalung Emas

Lirik Lagu SAFITRI Loro Tresna | Lirik Lagu Indonesia

Lirik Lagu Vivi Artika – Kalung Emas

Lirik dan Chord Lagu Kalung Emas – DIdi Kempot

Chord Lagu / Kunci Gitar dan Terjemahan Kalung Emas Didi

Lirik Lagu Nella Kharisma – Cidro

Loro atikuatiku keloro loro F G C Rasane nganti tembus ning dhodo [Interlude] Dm G C [Chorus] G Am Em Nangisku ikiMergo kowe sing njalari F D G Kebangeten opo salahku iki C Fm G Opo dosaku iki.